Skip to content

STIJLVOL
& ELEGANT

Droom weg bij een adembenemend uitzicht op de stad. Zie de zon als eerste opkomen en als laatste ondergaan. Geniet van maximale privacy in het centrum van de stad In het havenhuis kan je eigenaar worden van een appartement met: 2 of 3 slaapkamers

Of bekijk de

LEVEN IN HET WERFHUIS

Werfhuis maakt onderdeel uit van Stadshave in Hulst. In totaal 27 splinternieuwe appartementen met uitzicht op het ‘s-Gravenhofplein. Werfhuis heeft voor ieder wat te bieden, waarbij wooncomfort voorop staat. 

Appartement B 10 | B18

UNIEKE TROEVEN

Beide gebouwen hebben ieder hun eigen unieke troeven:

  • Parking: Parkeren in een historische binnenstad kent zo zijn uitdagingen, maar niet voor bewoners van De Stadshave want voor parkeergelegenheid is gezorgd. Tussen beide woongebouwen in, ligt de in- en uitrit van de parkeerkelder en zijn er bovengronds ook parkeerplaatsen voorzien. Zodoende is er voor bewoners van De Stadshave altijd parkeerruimte.

  • Unieke architectuur: De architectuur van beide gebouwen van De Stadshave combineren moderne en historische elementen op een unieke manier. Een eigentijdse uitstraling met eerbied voor het historische karakter van de directe omgeving. De Stadshave vervolmaakt de metamorfose van het noordwestelijk deel van de binnenstad waardoor een prettig en prachtig nieuw woongebied is gecreëerd; een unieke kans voor iedereen, van starter tot belegger.

OPTIMAAL WOONKLIMAAT

De appartementen zijn all-electric en daarmee gasloos. Het appartementencomplex wordt uitstekend geïsoleerd en gebouwd conform de laatste duurzaamheidsnormen. De appartementen worden allen voorzien van een individuele warmtepomp die voorziet in ventilatie, verwarming, warm tapwater én topkoeling om zodoende een optimaal woonklimaat te garanderen voor de bewoner.

SANITAIR

De appartementen in het Werfhuis worden standaard uitgerust met sanitair en tegels van gerenommeerde merken.

Het standaard sanitair is kwalitatief hoogwaardig sanitair en net zoals de keuken te personaliseren naar eigen smaak en voorkeuren bij de aangewezen showroom. De sanitaire ruimten (badkamer en toilet) worden afgewerkt met vloer- en wandtegels conform technische omschrijving, met uitzondering van de zijwanden in de toiletruimte.

PERSOONLIJKE TOUCH

Individuele koperswensen zijn vanzelfsprekend mogelijk. Wij begeleiden dit proces graag en lichten grondig alle mogelijkheden en verschillende opties toe. Daartoe zal een kopersbegeleider worden toegewezen die het project van A tot Z zal begeleiden.

Zeeuws-Vlaanderen is een uniek stukje Nederland. Je vindt hier een van de best bewaarde vestingsteden in ons kleine, prachtige landje terug; Hulst.

In dit plaatsje komen Zeeuwse en Vlaamse invloeden op een bijzonder prettige wijze samen. Denk aan een Bourgondische leefwijze, gecombineerd met gemoedelijke mensen. Woon, leef en bovenal geniet in Hulst. Samen met alle andere Hulstenaren.