Skip to content

CENTRALE LIGGING

Het project Stadshave ligt op een prachtige, centrale locatie in de binnenstad van Hulst.

De Vlaamse steden Antwerpen en Gent liggen in de nabije omgeving. En verder zijn ook de steden Breda en Rotterdam goed te reiken vanaf Hulst.

VANUIT NEDERLAND:

  • Rotterdam: 1 uur 30 min
  • Breda: 1 uur
  • Middelburg: 55 min

VANUIT BELGIË:

  • Brussel: 1 uur 10 min
  • Antwerpen: 40 min
  • Gent: 50 min

NIEUWE BIERKAAI

De Nieuwe Bierkaai is hét stadsvernieuwingsproject in Hulst. Al aan de gang sinds 1996 is dit een bijzonder initiatief om het noordwesten van Hulst aantrekkelijk te maken voor nieuwe bewoners, bezoekers en ondernemers. Het plan is altijd geweest om dit in 10 verschillende delen aan te pakken. Met de introductie van de Stadshave Hulst zitten we in de laatste fase van dit vernieuwingsproject.

In dit opkomende gebied ontstaat zodoende de optimale combinatie van historische waarde en moderne leefbaarheid. Een leefomgeving die bol staat van de unieke elementen, die desondanks wel helemaal passen bij deze tijd.

IDEALE LOCATIE

De Nieuwe Bierkaai in Hulst ligt op loopafstand van het centrum. Een betere locatie kun je je haast niet wensen. Zo heeft deze omgeving de afgelopen decennia een ware metamorfose ondergaan. Op deze manier krijgt het een modern jasje en is het volledig uitgerust naar de toekomst toe. Een innovatief project, dat de aantrekkingskracht van Hulst tot een hoger niveau tilt.

Aan de ene kant kies je in de Nieuwe Bierkaai voor stads wonen. Tegelijkertijd is het hier ook rustig, landelijk en pittoresk. Het beste van twee werelden komt zo samen in de Stadshave Hulst.

IN HULST BEN JE OVERAL DICHT BIJ

STADHUIS
GROTE MARKT

WINKELS

SCHOLEN

HORECA

AUTOSNELWEG

VERSCHEIDENHEID AAN TROEVEN

Je komt niet alleen voor de leefomgeving binnen de stadswallen naar Hulst. Ook daarbuiten vind je meer dan genoeg redenen om verliefd te worden op je omgeving. Huls is een zeer landelijke omgeving. Een mooi voorbeeld hiervan is de 3.5+ km aan wandelroute over de historische stadswallen. Met de auto of de fiets, ben je bovendien zo bij de Westerschelde. Het biedt je alle kans om over de indrukwekkende waterpartijen en polderlandschappen heen te kijken.

Het unieke natuurgebied Het Verdronken Land van Saeftinghe light op een boogscheut van de binnenstad. Ook hier kies je een van de beschikbare wandelroutes om het van dichtbij te bewonderen.

Hulst is een leuk winkelstadje met een leuke mix van Nederlandse keten en authentieke particuliere zaken. De vele cafés, restaurants, ijssalons en broodjeszaken zorgen voor de sfeer.

Iedere zondag zijn hier standaard alle winkels geopend vanaf 13:00 tot 18:00 uur. Morres Wonen en de supermarkten al vanaf 10:00. Op maandag kan men op de weekmarkt terecht, die Grote Markt staat en op donderdag is er een versmarkt.