Skip to content

EXCLUSIEVE
LUXE

Droom weg bij een adembenemend uitzicht op de stad. Zie de zon als eerste opkomen en als laatste ondergaan. Geniet van maximale privacy in het centrum van de stad In het havenhuis kan je eigenaar worden van een appartement met: 2 of 3 slaapkamers

Of bekijk de

LEVEN IN HET HAVENHUIS

Stadshave Hulst, met in totaal 49 appartementen, bestaat uit twee gebouwen. Het Havenhuis (22 appartementen met uitzicht op. De Bierkaai) en het Werfhuis (27 appartementen met uitzicht op het ‘s Gravenhofplein).

Stadshave Hulst heeft voor ieder wat te bieden. Wooncomfort staat bij beiden voorop, waarbij Het Havenhuis nog net wat meer luxe heeft.

Appartement A 22

UNIEKE TROEVEN

Beide gebouwen hebben ieder hun eigen unieke troeven:

  • Parking: Parkeren in een historische binnenstad kent zo zijn uitdagingen, maar niet voor bewoners van De Stadshave want voor parkeergelegenheid is gezorgd. Tussen beide woongebouwen in, ligt de in- en uitrit van de parkeerkelder en zijn er bovengronds ook parkeerplaatsen voorzien. Zodoende is er voor bewoners van De Stadshave altijd parkeerruimte.

  • Unieke architectuur: De architectuur van beide gebouwen van De Stadshave combineren moderne en historische elementen op een unieke manier. Een eigentijdse uitstraling met eerbied voor het historische karakter van de directe omgeving. De Stadshave vervolmaakt de metamorfose van het noordwestelijk deel van de binnenstad waardoor een prettig en prachtig nieuw woongebied is gecreëerd; een unieke kans voor iedereen, van starter tot belegger.

Appartement A 5 | A11 | A17

OPTIMAAL WOONKLIMAAT

De appartementen zijn all-electric en daarmee gasloos. Het appartementencomplex wordt uitstekend geïsoleerd en gebouwd conform de laatste duurzaamheidsnormen. De appartementen worden allen voorzien van een individuele warmtepomp die voorziet in ventilatie, verwarming, warm tapwater én topkoeling om zodoende een optimaal woonklimaat te garanderen voor de bewoner.

LUXE KEUKEN EN SANITAIR

De appartementen in het Havenhuis worden standaard voorzien van een luxe keuken, luxe sanitair en tegels van gerenommeerde merken.

De keukens worden standaard voorzien van een inductiekookplaat, duurzame recirculatie afzuigkap, oven, volledig geïntegreerde vaatwasser en koelkast met vriesvak. Naast de luxe basisopstelling zijn er verschillende mogelijkheden om de keuken verder te personaliseren. Zo kan er gekozen worden uit verschillende kleuren, materialen en apparatuur. De keuken kan ook uitgebreid worden met bijvoorbeeld extra kasten en luxe keukenapparatuur.

Het standaard sanitair is kwalitatief hoogwaardig sanitair en net zoals de keuken te personaliseren naar eigen smaak en voorkeuren bij de aangewezen showroom. De sanitaire ruimten (badkamer en toilet) worden afgewerkt met grootformaat vloer- en wandtegels conform technische omschrijving, met uitzondering van de zijwanden in de toiletruimte.

PERSOONLIJKE TOUCH

Individuele koperswensen zijn vanzelfsprekend mogelijk. Wij begeleiden dit proces graag en lichten grondig alle mogelijkheden en verschillende opties toe. Daartoe zal een kopersbegeleider worden toegewezen die het project van A tot Z zal begeleiden.

Zeeuws-Vlaanderen is een uniek stukje Nederland. Je vindt hier een van de best bewaarde vestingsteden in ons kleine, prachtige landje terug; Hulst.

In dit plaatsje komen Zeeuwse en Vlaamse invloeden op een bijzonder prettige wijze samen. Denk aan een Bourgondische leefwijze, gecombineerd met gemoedelijke mensen. Woon, leef en bovenal geniet in Hulst. Samen met alle andere Hulstenaren.